Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На вирішення організаційних питань депутати міськради витратили більш як годину

Більш ніж годину урочистої сесії Львівської міської ради депутати витратили на вирішення організаційних питань, пов’язаних із святкуванням 750-річчя Львова.
Сьогодні, 28 вересня, відбулась урочиста сесія Львівської міськради, на якій, нагадаємо, присвоювали звання «Почесний громадянин року», «Львів’янин року» та «Родина року».

Депутатський корпус дуже довго не міг вирішити спірні питання перед початком сесії, і голови фракцій майже годину про щось радились з Андрієм Садовим. Однак, як запевнив «Гал-info» міський голова, ці наради ніяким чином не були пов’язані з присвоєнням титулів, а стосувалися вирішення оргпитань, пов’язаних із святкуванням ювілею Львова. Щоправда, в кулуарах Ратуші ходили чутки про те, що депутати ніяк не могли узгодити одну з кандидатур на почесне звання.
Нагадаємо, Почесним громадянином року став меценат Михайло Маркович, звання «Львів’янин року» отримала президент Форуму видавців Олексанра Коваль, а родиною року стала сім’я Яцівих - за ваговий вклад трьох поколінь цієї родини у розвиток духовного і культурного середовища Галичини.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ