Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На виставкові площі в Палаці Мистецтв, де буде проводиться 13 Форум видавців у Львові створилася черга

На  виставкові площі в Палаці Мистецтв, де буде проводиться 13 Форум видавців у Львові, який відбудеться 14-17 вересня 2006, створилася черга. Про це „Гал-info” повідомила виконавчий директор Громадської організації  "Форум видавців" Катерина Шевченко.
  „Вільних виставкових площ не має” – сказала вона
За словами Катерини Шевченко, наданий час існує черга 19-20 видавництв, які хочуть розмістити свої стенди на виставкові площі в Палаці Мистецтв, де буде проводиться 13 Форум видавців у Львові.
Вона також додала, що на 13 Форум видавців у Львові замовили виставкові площі зарубіжні гості: GEORG WESTERMAN VERLAG ( видавництво, Німеччина), NEOGRAFIA, (видавництво, Словаччина), REA (видавництво, м. Варшава, Польща), NEOGRAFIA (видавництво, Словаччина)
На Форумі представлені видавничі та книготорговельні компанії з усіх областей України, в зв’язку з чим рішенням Ради з питань виставкової діяльності в Україні при Кабінеті Міністрів від 24 квітня 2003 року Форуму видавців у Львові було надано статус Національної книжкової виставки-ярмарку.
Експозиції на Форумі в 2005 році  представляли: Варшавський міжнародний книжковий ярмарок, Франкфуртський книжковий ярмарок, Британська бібліотека, українська та білоруська колекція (м. Лондон), Гете-інститут в Києві (Німецький культурний центр при посольстві ФРН), Посольство Фінляндії В Україні, Представництво Світового Банку в Україні(міжнародна організація), Світова спілка українських видавців (Канада), Фестиваль російської книги у Львові (м. Москва), Neografia (Словаччина), Міжнародний центр культури (Польща), видавництва Росії, Польщі та ін.
Від 1994 року  Форум видавців бере участь у міжнародних книжкових ярмарках у Франкфурті, Варшаві, Москві.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ