Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На виставку-ярмарок товарів легкої промисловості «Стиль» до Львові завітали найкращі вітчизняні, російські, польські та німецькі виробники

У Львові відкрилась ХІІІ міжнародна виставка-ярмарок товарів легкої промисловості «Стиль», найбільша з 13 виставок, що відбувалися цьогоріч в Україні.

Організаторами виставки виступили АТ «Гал-ЕКСПО», Львівський державний коледж легкої промисловості, Арт-студія Любов Буковин та Імідж-студія Володимира Новоградського, за сприяння Львівської обласної державної адміністрації. Виставка триватиме з 21-го по 24 вересня.
На виставці представлено 98 фірм-виробників одягу, головних уборів та прикрас, сировини для пошиття одягу та швейних машин з 20 областей України, АР Крим, Польщі, Росії та Німеччини. З львівських фірм пошиття одягу у виставці бере участь ВАТ «Маяк»(м.Львів), фірма пошиття нижньої білизни ТМ«Фламінго», виробник промислового та побутового швейного обладнання «Астероїд-Захід». Серед постійних учасників виставки крім львівського ВАТ «Маяк» цьогоріч беруть участь хутрофірма «Тисмениця» (Івано-Франківськ), «Імідж-Галант» (Вінниця). «Балтська хутрова фабрика» (Одеса), ТМ «Сибірячка» (Херсон) та ПП Титаренко (Миколаїв). Вперше на виставці будуть представлена продукція (нижня білизна) таких фірм як «OZONE» (Дніпропетровськ), ТМ «Фламінго» (Львів),  James Hare Silk (Великобританія), «Лідер-Текстиль» та Pantex (Одеса); головні убори фірм ТМ «Дует» (Алушта), хустська фабрика фетрових головних уборів «Хуст-Фільц», ТМ «Надя» (Рівне); косметика ізраїльської торговельної марки Anna Lotan, київської  «ЮЛГ» та німецької Kryolan. Особливістю виставки, зі слів організаторів, є те, що, крім фірм, які виробляють готовий одяг, головні убори, прикраси та засоби виробництва, на виставці представлено також виробників напівфабрикатів, сировини для пошиття одягу. Мета виставки – не лише реклама, а й обмін досвідом. 
У її програмі, крім постійних експозицій, передбачається проведення 22 вересня VІІІ фестивалю перукарського мистетства Львівщини за участю перукарів салонів краси «Марлен», «Ескада», «Чародійка», «Модна лінія», «Самвей», «Чез», «Лотос», імідж студії Володимира Новоградського, а також проведення конкурсу мистетства постежу за участю викладачів та студентів Львівського державного коледжу легкої промисловості. 23 вересня відбудеться розіграш призів (лотерея візитних карток) від ТМ «Світ швейних машин». 24 вересня відбудеться вечірнє Fashion show «Made in Ukraine». За словами організаторів - Львівського державного коледжу легкої промисловості, на шоу буде представлено 6 колекцій (100 моделей) верхнього, спортивного, дитячого, сценічного одягу, які підготували студенти та викладачі коледжу, заплановані виступи хореографічних та вокальних колективів.   

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ