Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Ярмарку вакансій працедавці взяли на випробувальний термін 42 осіб з особливими потребами

За оперативними даними Львівського обласного центру зайнятості, станом на  сьогодні, 21 грудня, станом на 13 годину на Ярмарку вакансій для осіб з обмеженою працездатністю 42 особи досягли попередньої домовленості із працедавцями про працевлаштування. Загалом в Ярмарку взяли участь 22 працедавці, які подали понад 200 вакансій. Ярмарок відвідали 168 людей з особливими потребами. 

 Також у тренінгу-семінарі з техніки пошуку роботи,  який проводився в рамках ярмарки, взяла участь 21 особа, 17 осіб отримали юридичні консультації, решта інші консультації спеціалістів служби зайнятості.
Серед запропонованих на ярмарку вакансій: кухар, прибиральник службових приміщень, касир, продавець, прибиральник територій, технічний працівник, архітектор, інженер-будівельник, кур’єр, провідник пасажирських вагонів, слюсар з ремонту рухомого складу, технік, бригадир, столяр, швачка, програміст, медична сестра, вантажник.
Нагадаємо, що сьогодні о 11.00 у Львові в Міжрегіональному центрі соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів розпочався Ярмарок вакансій для осіб з обмеженою працездатністю. Організаторами Ярмарку є Львівський міський та районні центри зайнятості міста Львова, Міжрегіональний центр соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів та Львівське обласне відділення Фонду України соціального захисту інвалідів. Відвідувачі заходу мають змогу безпосередньо поспілкуватися з представниками працедавців, ознайомитися з переліком вільних робочих місць і вакантних посад, які є на ринку праці міста. Фахівці служби зайнятості будуть проводити тренінг-семінар з техніки пошуку роботи, надаватимуть індивідуальні профорієнтаційні та юридичні консультації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ