Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Яворівщині тривають обстеження на предмет дотримання профілактичних і протиепідемічних заходів

За період з 26.08 по 01.09.2020р. фахівцями Яворівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області, тому числі у складі постійних мобільних груп, проведено 77 моніторингових обстежень на предмет дотримання профілактичних і протиепідемічних заходів та карантинних обмежень.
Фото: Яворівська районна державна адміністрація

Як повідомили Гал-інфо в Яворівській районній державній адміністрації, обстежено 1 заклад громадського харчування, 17 об’єктів торгівлі продовольчими товарами, 5 агропродовольчих ринки, 13 об’єктів торгівлі непродовольчими товарами, 1 перукарня, 10 одиниць громадського транспорту, 3 масових заходи, 2 зони рекреації та 9 заклади громадського харчування при проведенні урочистих подій, 1 спортивний комплекс, 9 загальноосвітніх шкіл та 6 дошкільних навчальних закладів.

За результатами виявлених порушень складено 3 протоколи відповідно до ст.44-3 КУпАП щодо порушення правил карантину з питання дотримання визначених протиепідемічних заходів, зокрема: 1 спортивний комплекс та 2 випадки при здійсненні громадських перевезень .

Перевіряючи виконання протиепідемічних обмежень в умовах адаптивного карантину, фахівці Держпродспоживслужби щоденно надають роз’яснення та рекомендації щодо дотримання маскового режиму, соціальної дистанції, проведення заходів дезінфекції у закладах громадського харчування, перукарнях та салонах краси, агропродовольчих ринках та місцях масового скупчення людей.

Яворівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області і надалі продовжуватиме роботу в мобільних групах до стабілізації епідемічної ситуації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ