Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Яворівщині вогнеборці врятували від знищення вогнем житловий будинок та дві сусідніх будівлі

1/2
2 липня о 10:29 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Яворів на вул. Курявка, Яворівського району. Пожежа виникла в цегляному житловому будинку, критому бляхою, розміром 13×5 м. Про це інформує Головне управління ДСНС України у Львівській області.

До місця події виїхали вогнеборці 23-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Яворів. На момент прибуття пожежників до місця виклику з вікон будинку вибивався густий чорний дим. Існувала загроза перекидання вогню на поруч розташовані будівлі. Через сильне задимлення вогнеборцям довелось пацювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору.

О 10:56 вогнеборці локалізували пожежу, та о б 11:09 ліквідували. Внаслідок пожежі вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 30 кв.м., 2 вікна, 1 двері, пошкодив стіни на площі 50 кв.м. та стелю на площі 30 кв.м.

Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборцям вдалось врятувати від повного знищення вогнем будинок, де виникла пожежа, а також запобігти перекиданню вогню на поруч розташовані дві будівлі.

До ліквідації пожежі залучили 4 чоловіки особового складу та 1 одиницю спецтехніки.

Причини та обставини пожежі встановлюются.

На пожежі ніхто не постраждав.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ