Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Волинь

На Яворівщині вшанували пам’ять загиблого Героя Богдана Слободи

Фото: Яворівська РДА
Фото: Яворівська РДА
Фото: Яворівська РДА
Фото: Яворівська РДА
Фото: Яворівська РДА
Фото: Яворівська РДА
1/3
Як повідомили Гал-інфо у прес-службі Яворівської РДА, сьогодні, 7 березня 2020 року, минає перша річниця смерті Героя України - Богдана Слободи.

В знак пошани та світлої пам'яті про Героя України керівництво району, батьки Богдана, мешканці Яворівщини, однокласники та друзі прийшли на могилу Героя та спільною молитвою згадали про нього, опісля поклали квіти і запалили лампадки.

Наш Герой, наш брат, який жив й загинув в ім’я України, ніколи не буде забутий. Його мужність, відвага і нескореність духу залишаться прикладом для сучасних і наступних поколінь.

Довідка: Слобода Богдан Іванович — військовослужбовець 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади Оперативного командування ʺЗахідʺ Сухопутних військ Збройних Сил України, лейтенант.

Народився 13 травня 1997 року в місті Новояворівськ Яворівського району Львівської області. У 2014 році закінчив загальноосвітню школу селища міського типу Шкло Яворівського району.

З 2014 року в Збройних Силах України. У 2018 році закінчив факультет бойового застосування військ Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (місто Львів).

З 2018 року проходив військову службу у 128-ій окремій гірсько-штурмовій Закарпатській бригаді Оперативного командування ʺЗахідʺ Сухопутних військ Збройних Сил України (військова частина А1556, місто Мукачево Закарпатської області).

Брав участь в операції об‘єднаних сил на сході України.

7 березня 2019 року лейтенант Слобода загинув
від кульового поранення, яке отримав в Донецькій області в районі проведення операції об‘єднаних сил.

9 березня 2019 року похований на кладовищі селища міського типу Шкло Яворівського району.

Залишились батьки.

Герої не вмирають, допоки живе пам'ять про них!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ