Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Яворівщині виявили несанкціоновані сміттєзвалища

Фото Держекоінспекція
Фото Держекоінспекція
Фото Держекоінспекція
Фото Держекоінспекція
1/2
Як повідомили 1 вересня упрес-службі Держекоінспекції у Львівській області, на Яворівщині Інспекція зафіксувала порушення в сфері поводження з відходами.

Державною екологічною інспекцією у Львівській області проведено заходи державного нагляду на території Нагачівської та Дрогомишлянської сільських рад Яворівського району, під час яких встановлено порушення вимог законодавства у сфері поводження з відходами.

Несанкціоновані хаотичні розміщення твердих побутових відходів виявлено на території Нагачівської сільської ради між фермою та лісосмугою на орієнтовній площі 5 га, а також на території Дрогомишлянської сільської ради вздовж лісосмуги та за засіяними площами культурою сої на орієнтовній площі 1 га.

На час проведення держконтролю власника відходів не встановлено.

Матеріали держконтролю скеровано в Яворівську РДА для вжиття заходів щодо ліквідації виявлених несанкціонованих сміттєзвалищ відповідно до повноважень.

Крім цього, з представниками місцевих громад проведено інформаційну роботу в напрямку попередження випадків спалювання сухої рослинності на сільськогосподарських угіддях, дотримання вимог пожежної безпеки в лісах, недопущення спалювання твердих побутових та інших відходів, а також про передбачену законодавством відповідальність за вчинення порушень.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, нещодавно на Львівщині виявили стихійне сміттєзвалище.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ