Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Яворівському полігоні проходитимуть іспити

У відповідності з спільним наказом Міністра оборони України та Міністра освіти та науки України «Про зовнішнє оцінювання загальноосвітнього рівня та професійної придатності для проходження військової служби в Збройних Силах України кандидатів на навчання у вищих військових навчальних закладах та військових навчальних підрозділах вищих навчальних закладів у 2006 році» в період з 1 по 15 липня 2006 року на Яворівському полігоні проходитимуть іспити кандидатів на навчання у вищі військові навчальні заклади, — про це повідомили у прес-центрі Західного оперативного командування.
 Вступатимуть юнаки за всіма спеціальностями Харківського університету Повітряних Сил (за винятком льотних спеціальностей), Харківського інституту танкових військ Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», Севастопольського військово-морського інституту, Житомирського військового інституту радіоелектроніки, Полтавського військового інституту зв’язку, Військово-інженерного інституту Подільського державного агротехнічного університету та Львівського військового інституту НУ «Львівська політехніка» (за винятком спеціальностей «Автомобілі та автомобільне господарство» і «Культурологія»).
 З метою якісної підготовки прийому абітурієнтів та забезпечення організованого проведення цих заході, наказом командувача військ ЗОК генерал-лейтинанта Михайла Куцина створено оперативну групу під керівництвом заступника начальника штабу оперативного командування полковника Василя Цегельника.
Адміністрація, викладачі, кандидати на навчання та обслуговуючий персонал розміщаються в трьох військових містечках полігону. Для проведення самостійної підготовки та вступних іспитів юнаків розгорнуто 21 польовий клас, 31 аудиторія. Харчуються вони у чотирьох стаціонарних їдальнях за плату. Очікується абітурієнтів до 1400 чоловік.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ