Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

На Йордан у дворику Ратуші львів’янам покажуть вуличні вистави «на біс»

Справжні вогні, колядки та ангели… У Львові тривають зимові святкування. Відтак, театралізовану вогняну інсталяцію «Коли ангели спускаються на землю» спеціально для львів’ян покажуть «на біс», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На Різдво для львів’ян та гостей міста протягом чотирьох днів з 6 до 9 січня у внутрішньому дворику Ратуші відбувалася театралізована вогняна інсталяція від акторів театру «Воскресіння» «Коли ангели спускаються на землю». Цього тижня театр готує ще 3 вистави на 19 січня. Дійство відбуватиметься щогодини з 17:00 до 19:00 год. 

«Вперше цього року ми ризикнули і проводили вистави «Коли ангели спускаються на землю» у дворику 6 січня. Зазвичай у цей день у місті не відбувається настільки багато заходів, але є цільова аудиторія – туристи. Ми побачили виправданість проведення цього заходу, де загалом за час Різдва вистави у дворику відвідало понад 2500 людей. Здебільшого, це були гості міста. І на Йорданські святкування ми вже для мешканців міста проводимо вистави в дворику Ратуші, як кажуть у театрі, «на біс». Тому радо усіх запрошуємо», – зазначає Марта Іванишин, заступник начальника відділу промоції міста ЛМР.

«Ми передбачали аншлаг, але не настільки. Справа у тому, що цікавилися і львів’яни, а не лише туристи. Я був вражений, що приїхало дуже багато людей з Києва суто для того, щоб побачити «Коли ангели спускаються на землю». Були і представники Таврійських Ігор, і пані Олійник з Музею Гончара. Вони дуже хотіли, щоб це коли-небудь відбулося у Києві. Зараз ми хочемо показати виставу спеціально для львів’ян, адже туристів вже не так багацько. На Йордан, 19 січня, зіграємо три вистави. Надалі ми придумаємо ще якісь цікаві проекти, бо бачимо, що людям це подобається», – розповідає Ярослав Федоришин, директор театру «Воскресіння».

Нагадаємо, виставу «Коли ангели спускаються на землю» для львів’ян та гостей міста більше місяця готувало понад 40 людей. У виставі задіяні альпіністи (виконують роль ангелів), які спускаються з вежі Ратуші на встановлену сцену.

Квитки можна придбати у касах театру «Воскресіння», а у день вистав також у касі, що працює біля входу у дворик Ратуші. Загальний квиток коштує 40 грн, пільговий – 20 грн.

Довідка:

Вистава театру «Воскресіння» «Коли ангели спускаються з небес» відбувається за ініціативи Львівської міськради та підтримки мережі ресторанів для гурмана «Кумпель груп». Технічний спонсор: «Меркурій-центр».

Ексклюзивний медіапартнер: «Радіо Люкс FM». Медіапартнери: «zaxid.net», «Наш репортер».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ