Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На західних пунктах пропуску ускладнено пропуск вантажівок

На західних пунктах пропуску немає черг легкових автівок, проте ускладнено пропуск вантажівок на трьох напрямках. Про це повідомив помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян в ефірі телеканалу "112 Україна".

У відповідь на питання ведучої про те, де спостерігаються найбільші черги, Слободян сказав: "У нас немає інформації, яка б підтверджувала ті дані, які ви наводите (про великі черги, - ред.), тому що немає суттєвого скупчення автотранспорту із України до держав Європейського союзу".

За його словами, на виїзд з України утворилися черги вантажівок.

"Так, є ускладнення по трьох напрямках, але з виїздом вантажівок. Проте практично мінімальні чи відсутні скупчення легкового транспорту, який слідує до країни ЄС. Тому це, швидше за все, перебільшення або якісь ситуації, які могли мати місце колись раніше. Тому що зараз ситуація абсолютно спокійна і контрольована", - зазначив Олег Слободян.

За його словами, пропуск вантажівок дещо ускладнено, бо прикордонники з європейських країн повільно оформлюють такий транспорт, і це призвело до скупчення фур на пункті пропуску Ягодин, Порубне, Ужгород.

"Там зараз накопичилось понад 150 автомобілів, на кожному із них. Але це стосується виключно вантажного автотранспорту", - уточнив помічник голови ДПСУ.

Він зазначив, що Держприкордонслужбі не відомі дані про порушення порядку на пунктах пропуску.

ua.112.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ