Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На заходи, спрямовані на поглиблення співпраці державних органів з молодіжними організаціями, виділено півмільйона гривень

На проведення цьогорічних акцій в рамках налагодження співпраці між органами державної влади та молодіжними організаціями виділено як ніколи значну суму — півмільйона гривень. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції розповів начальник управління у справах сім’ї та молоді ЛОДА Андрій Корнат. Однак як перед владою, так і перед молодіжними організаціями може виникнути проблема неповного освоєння коштів, оскільки, як виявилося, дієвих молодіжних організації на Львівщині не так вже й багато.

За словами Андрія Корната, на Львівщині офіційно зареєстовано близько 90 молодіжних організацій. Проте при спробі зібрати разом представництво цих організацій управлінню сім’ї та молоді ледве вдалося згуртувати 70 представників.У семінарах з приводу написання проектів діяльності організацій, котрі ЛОДА готова фінансувати, взяло участь лише 35-40, а остаточні проекти з кошторисом подали лише 20 молодіжних організацій.
Таким чином, у першому півріччі на заходи, що стали наслідком співпраці ЛОДА з молоддю Львівщини, була освоєна лише третина річних коштів.
Однак Андрій Корнат переконаний, що перше півріччя є так званим періодом розкрутки, тому у другому півріччі, враховуючи ініціативність хоча б двадцятьох молодіжних організацій, вдасться здійснити заплановані заходи, реалізувати цікаві проекти у районах Львівщини і раціонально освоїти виділені державні кошти.             

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ