Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Закарпатті чоловік втопився в колодязі, а пенсіонерка – в кориті з водою

На Закарпатті в колодязі втопився житель Тячівського району, а пенсіонерка з Іршавського – в кориті з водою. Про це сьогодні, 14 січня, повідомили в СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Обидва нещасні випадки, що сталися на Закарпатті днями, спричинені зловживанням алкоголем.

Власне, в Іршавський райвідділ міліції надійшло повідомлення від фельшера швидкої допомоги з села В.Раковець про те, що він констатував смерть літньої жительки цього села. Ознак насилля не виявили.

Як з′ясувалося, постраждала 68-річна пенсіонерка, втопилася у підсобному приміщенні власного господарства, випадково впавши в металеве корито з водою. Останнім часом вона зловживала алкоголем, вочевидь, випила лишнього і не встояла на ногах.

До правоохоронців Тячівщини звернувся мешканець с.Терново, який повідомив про те, що виявив зранку тіло свого 58-річного тестя в колодязі біля його будинку.

Від дружини постраждалого міліціонери довідалися, що ввечері її чоловік був у нетверезому стані і  пішов до своїх знайомих. Колодязь, в який він упав, був прикритий дошками, його тимчасово не використовують.

Під час зовнішнього огляду слідів насильницької смерті на тілі чоловіка не виявили. Як і в попередньому випадку, тіло утопленика направили на судово-медичне дослідження для встановлення остаточної причини смерті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ