Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Закарпатті легковик врізався в потяг: двоє дітей загинули

Дорожньо-транспортна пригода сталася на залізничному переїзді в Закарпатті. Легкова машина зіткнулася з потягом. Двоє пасажирів загинули, водій та ще одна пасажирка направлені до реанімації. Про це повідомив підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

01 год 39 хв. на перегоні Сіль-В.Березний на залізничному переїзді поїздом сполученням Львів-Солотвино під керуванням машиніста, здійснено наїзд на автомобіль марки ВАЗ, в якому були водій та три пасажири.

Дві 16-річні пасажирки загинули на місці. 15-річна дівчина доставлена В.Березнянську центральну районну лікарню з діагнозом, поєднана травма, відкрито черепно-мозкова травма, забій головного мозку, закрита тупа травма черева,забій лівої половини грудної клітки, травматичний шок другого ступеня. 20-річний водій авто також доставлений у лікарню з діагнозом поєднана травма, відкрито черепно-мозкова травма, перелом основи черепа, перелом двох костей лівого передпліччя, забійна рана, травматичний шок третього ступеня.

Постраждалі, які з численними травмами були направлені у лікарню померли. Усі пасажири авто мешканці Великоберезнянського району.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події було встановлено водій автомобіля, який врізався в потяг, порушив правила дорожнього руху, перетнувши залізничний переїзд на заборонений сигнал світлофора. Внаслідок чого сталося зіткнення.

Все, що залишилося від автомобіля, який врізався в поїзд - це купа заліза.

За цим фактом слідчим відділом Ужгородського лінійного відділу проводиться перевірка.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ