Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Закарпатті один з керівників податкової служби попався на хабарі у 5 тис. дол.

На Закарпатті один з керівників податкової служби попався на хабарі. Державний чиновник хотів 5 тис. дол. за сприяння ужгородському підприємцю в отриманні ліцензії на право торгівлі. Про це сьогодні, 14 січня, повідомили в СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Працівники Закарпатського Управління по боротьбі з організованою злочинністю отримали оперативну інформацію про те, що заступник начальника одного з управлінь Головного управління Міністерства доходів ізборів у Закарпатській області вимагає від ужгородського приватного підприємця  неправомірну  вигоду  за  позитивне  вирішення  питання, що входить в його функціональні обов′язки.

Зокрема, підприємцеві була потрібна ліцензія на роздрібну торгівлю підакцизними товарами. Відтак, чиновник погодився посприяти вирішенню цього питання, зажадавши за це грошей.

Спершу держслужбовець отримав 1 тис. дол. обумовленого хабара, решту «клієнт» йому мав віддати вже при зустрічі. Однак у справу втрутилися оперативники закарпатського УБОЗу.

Держслужбовець затриманий в порядку ст.208 Кримінально-процесуального  Кодексу України та поміщений в ізолятор тимчасового тримання. Подія внесена в ЄРДР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ