Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Закарпатті прикордонники затримали мотодельтаплан з сигаретами

На Закарпатті прикордонники затримали мотодельтаплан з сигаретами. Повідомили у відділі з питань взаємодії із ЗМІ адміністрації Державної прикордонної служби України.

В рамках комплексу заходів, щодо посилення протидії контрабанді цигарок, прикордонники сьогодні вночі затримали зловмисників, які за допомогою мотодельтаплану намагалися переправляти через кордон тютюнові вироби.

Близько 3 години прикордонний наряд Мукачівського загону зафіксував політ з Угорщини в Україну малого літального апарату. Відразу було організовано оперативний пошук порушників. Невдовзі в районі населеного пункту Кам’янське Закарпатської області охоронці кордону виявили та затримали мотодельтаплан і 2 осіб. Один з затриманих навіть спробував втекти, однак це йому не вдалося. Чоловіки при собі документів не мали, проте сказали, що є громадянами України. Поряд знаходився мікроавтобус «Опель», завантажений 10 пакунками сигарет. Крім того, для приземлення під час нічних польотів правопорушники сконструювали світлову позицію, використавши гірлянду.

Про дане затримання були повідомлені представники правоохоронних органів. Наразі проводяться слідчі дії.

Це вже не перший випадок, коли зловмисники намагалися переправити через кордон цигарки за допомогою літального апарату. Зважаючи на активізацію діяльності прикордонних підрозділів, цього разу порушників вдалося затримати саме під час скоєння протиправних дій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ