Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

На Закарпатті прикордонники затримали нелегалів з В’єтнаму та українця, який їх супроводжував

Співробітники Держприкордонслужби не припиняють заходів направлених на протидію незаконній міграції. Минулої доби загалом затримано 5 «мандрівників» та не пропущено в Україну майже 30. Про це повідомляє прес-служба АДПСУ.

Переміщенню в країни ЄС 3 мігрантів з В’єтнаму завадили на Закарпатті. Інформацію про можливе порушення кордону завчасно отримали оперативні співробітники Західного регіонального управління. Ділянку місцевості відразу посилили додатковими прикордонними нарядами.

Майже опівночі військовослужбовці поряд з кордоном виявили рух однієї невідомої особи, яка помітивши правоохоронців вдалася до втечі. У ході пошукових заходів група реагування невдовзі затримала громадянина України та 3 громадян В’єтнаму. Всі чоловіки жодних документів при собі не мали. При цьому наш співвітчизник спробував втекти, однак його спинили попереджувальні постріли.

По даному факту поінформовано прикордонників Словаччини, а також взаємодіючі правоохоронні органи.

Затриманих доставлено в прикордонний підрозділ, де буде встановлюватися їх особи та притягнення до відповідальності за спробу незаконного перетинання державного кордону України. Крім того, відносно українця до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення за ст.332 «Незаконне переправленні осіб через державний кордон». Також встановлюються спільники чоловіка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ