Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На закупівлю приладів обліку теплової енергії з міського бюджету виділять 600 тисяч гривень – Ігор Базарник

Управління житлово-комунального господарства Львівської міської ради розпочало процедуру відкритих торгів на закупівлю 120 приладів обліку теплової енергії – повідомили в прес-службі Львівської міськради.
Нагадаємо, що управління сформувало перелік будинків, в яких будуть встановлені прилади обліку теплової енергії за кошти міського бюджету та за кошти мешканців. Перелік формувався на основі списків, поданих районними адміністраціями на підставі звернень мешканців будинків. Частину грошей (зокрема, на придбання приладів обліку) виділено з міського бюджету, іншу частину – на  їх встановлення - зголосилися надати мешканці.
Для тих мешканців будинків, які бажають встановити прилади обліку теплової енергії у своєму будинку, управління житлово-комунального господарства повідомляє, що для цього потрібно зробити такі кроки: провести збори всіх власників, орендарів квартир з питання участі у встановленні приладу обліку за участю представника балансоутримувача  будинку; визначити ініціативну групу з числа мешканців, що будуть займатися організацією робіт із встановлення лічильника, подати колективну заяву з цього питання балансоутримувачу будинку.
„Зараз приладами обліку забезпечено 60% житлового фонду міста. Наразі документи на встановлення теплового лічильника подали мешканці 120 будинків. Встановлення одного лічильника коштує 10-15 тис. грн. Лічильники закупляють за кошти міського бюджету Загалом на ці цілі з міського бюджету виділено 600 тис. грн. Я думаю, що ця програма продовжиться  і наступного року.  Тому мешканці, які не подали документи на встановлення лічильників зараз, зможуть зробити це пізніше”, - розповів „Гал-info” заступник міського голови з питань житлово-комунального комплексу Ігор Базарник.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ