Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На засіданні Координаційної ради у справах громадян, що потерпіли внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, були заслухані заходи, присвячені 20-й річниці Чорнобильської трагедії

Сьогодні, 8 лютого 2006 року, під час засідання Координаційної ради у справах громадян, що потерпіли внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, були заслухані заходи, присвячені 20-й річниці Чорнобильської трагедії. Зокрема, йшлося про спорудження на Сихові пам’ятного знака чорнобильцям. У 2006 році активізувалася робота щодо його спорудження і цього ж року планується його завершення, для чого у бюджетах м.Львова та обласному бюджеті передбачено кошти на загальну суму 350 тис. грн, а кошторисна вартість пам’ятного знака становить близько 1 млн грн. Різницю планують компенсувати за рахунок коштів спонсорів.
Також під час засідання зазначалося, що проведена потужна робота щодо викупу приміщення чорнобильського диспансеру на вул. Морозній. Для цього в обласному бюджеті передбачено 187 тис. грн.
Готуються пропозиції до МНС України щодо представлення до нагород активістів громадського, чорнобильського руху, які були запропоновані громадськими організаціями.
Найбільшою проблемою залишається забезпечення житлом чорнобильців. На черзі в області перебуває понад 1000 громадян, постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ