Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На засіданні виконкому Тарас Гурей доповідатиме щодо програми подолання дитячої безпритульності у Львові на 2006-2010 роки

Завтра, 16 червня, відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Львівської міської ради – повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.
 На цьому засіданні начальник відділу у справах неповнолітніх Тарас Гурей доповість з питання: “Про програму подолання дитячої безпритульності у м. Львові на 2006 – 2010 роки”. Начальник управління праці та соціального захисту Ганна Ямброс поінформує про хід виконання Програми створення у м.Львові універсально доступного середовища для людей з особливими потребами.
 Члени виконавчого комітету розглянуть питання “Про граничні розміри плати за проживання у гуртожитках”, а також заслухають низку звітів про хід виконання протокольних доручень.
Серед доручень – про проведення наради щодо співпраці з головами самоврядних громад м.Винники, смт.Брюховичі та Рудно; надати перелік аптечних кіосків та аптек, розташованих у приміщеннях, що є власністю територіальної громади міста; підготувати та у встановленому порядку внести зміни до “Правил розміщення зовнішньої реклами у м.Львові та типових конструкцій для зовнішньої реклами”. Члени виконавчого комітету розглянуть інші питання.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ