Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На ЗАТ «Львівський жиркомбінат» криза не вплинула, виробництво не зупинялось та не зменшувалось

Під час кризи ЗАТ «Львівський жиркомбінат» не зменшував обсягів виробництва продукції. Так торік підприємство виробило 18 тисяч тонн майонезу та майже вдвічі більше маргарину. Цього ж року на заводі планують виробити 42 тисячі тон маргарину та 21 майонезу. Про це розповів журналістам сьогодні, 4 лютого голова правління ЗАТ «Львівський жиркомбінат» Юрій Чабан.

За його словами, загалом на заводі працює 630 чоловік. «Ще нещодавно, протягом 20 років, на нашому заводі працювало півтисячі людей, а тепер, не зважаючи на кризу, у нас збільшилась кількість працівників. Середня зарплата на заводі 2 250 гривень, і виплачуємо ми її вчасно, також не забуваємо і про квартальні премії», - зазначив Юрій Чабан.

 

В основному завод своєю продукцією забезпечує Україну, але віднедавна львівська продукція експортується в Росію та Вірменію, у планах заводу збільшити географію експорту.

 

Відвідавши жиркомбінат, мер міста Андрій Садовий зазначив, що, на його переконання, відвідавши такий завод у будь-якій країна Євросоюзу, ми побачимо те саме, а це передусім свідчить про високе технологічне оснащення заводу. Та про якість випущеної на ньому продукції.

 

Додамо, що ЗАТ «Львівський жиркомбінат» - одне з найбільших підприємств олійножирової галузі України. Понад 50 років жиркомбінат спеціалізується на випуску маргаринів, майонезі та жирів. Підприємство має повний замкнутий цикл переробки рослинних олій та виробництва напівфабрикатів. А віднедавна впроваджено в виробництво новий продукт – майонез, що готується з рідких жовтків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ