Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На завершальному етапі такої оптимізації ФАПів може взагалі не стати, - депутат Сех

Бібліотек в школах вже нема. Через брак роз'яснювальної роботи добровільно-примусово ФАПи передали до райбюджетів. На завершальнопу етапі такої оптимізації ФАПів взагалі не буде. Про це сьогодні, 20 січня, на загальних зборах Обласної асоціації місцевих рад «Ради Львівщини» повідомила депутат Львівської облради Ірина Сех.

«До мене надійшов лист-звернення з підписами 2 тисю жителів Бродівського району. Там закривається ціла лікарня. В Бузькому районі в смт Красному закривають очне відділення лікарні. В Бродах дитячим установам (садочкам) бракує фінансування на заробітну плату з міського бюджету - 1 млн 300 тис. грн. Це означає, що влітку діти не зможуть відвідувати садочки. В Бориславі бракує 800 тис. грн на зарплату, в Сколе – 500 тис. грн», - повідомила Ірина Сех.

«Тож ми бачимо, що так звана оптимізація, а по простому – скорочення вже на ходу, незважаючи на те, що депутати облради висловилися проти цього. Керівники бюджетних установ дають вказівки скорочувати працівників цих сфер», - наголосила Ірина Сех.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ