Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На завтрашній сесії Львівської міськради депутати заслухають доповіді Шкургана, Криворучка та Заплатинського

Завтра, 20 березня, у великій сесійній залі відбудеться пленарне засідання 8-ї сесії Львівської міської ради 5-го скликання. Про це «Гал-info» повідомила прес-служба міськради.
Під час пленарного засідання депутати заслухають «Інформацію про виконання етапів реалізації містобудівної документації «Коригування генерального плану м. Львова» та «Ландшафтної карти м. Львова». З цього питання доповідатиме начальник управління архітектури Юрій Криворучко.
Також на пленарному засідання депутати заслухають ще кілька інформацій. «Інформацію управління транспорту і зв’язку про збір за паркування автотранспорту у м. Львові» доповідатиме начальник управління транспорту та зв’язку Микола Шкурган та інформацію директора ЛКП «Львівводоканал» Мирослав Заплатинського «Про виконання програми фінансування Світовим банком проекту щодо покращення водопостачання та водовідведення у м. Львові». Мирослав Заплатинський також доповідатиме питання «Про приватизацію способом конкурсу сталевого водогону від водозабору «Верхобуж» до насосної станції «Куровичі», який є балансі ЛМКП «Львівводоканал», для погашення податкової заборгованості» та «Про приватизацію способом конкурсу сталевого водопроводу на водогоні «Старе Село – Львів» водозабору «Бібка», який непридатний для подальшого використання та перебуває на балансі ЛМКП «Львівводоканал», для погашення податкової заборгованості».
Окрім інформацій, на розгляд депутатського корпусу буде запропоновано чимало важливих міських програм. Передовсім це проект ухвали «Про затвердження Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства м. Львова на 2008-2012 роки», з цього питання доповідатиме директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Сергій Бабак. Також на погодження депутатів будуть запропоновані ухвали: «Про затвердження Програми розвитку освіти м. Львова на період 2008-2012 роки» та «Про затвердження Програми антитерористичних заходів у м. Львові на 2008-2012 роки».
Серед інших питань пленарного засідання є питання переліку об’єктів комунальної власності м. Львова, які підлягають приватизації шляхом викупу, а також внесення змін до ухвал та земельні питання. Загалом порядок денний налічує 68 питань та пункт «різне».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ