Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На завтрашньому засіданні виконкому переважно доповідатимуть про виконання протокольних доручень

23 серпня 2006 року відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Львівської міської ради. Про це повідомила прес-служба Львівської  міської ради.
На засіданні розглядатиметься низка питань. Зокрема члени виконкому заслухають – низку звітів  про виконання протокольних доручень. А саме представники управління праці та соціального захисту доповідатимуть про проведення громадських слухань щодо ходу виконання програми створення у м.Львові доступного середовища для людей з особливим потребами. На розгляд членів виконкому для проведення незалежної юридичної експертизи університетами Львова, Києва, Харкова працівниками  управління комунального майна разом із юридичним   управлінням будуть представлені   матеріали щодо ринку “Галицький”.
Також члени виконкому  заслухають звіт про роботу сихівської районної адміністрації, яка  спільно із управлінням інженерного господарства повинна була  взяти під контроль та зробити правовий аналіз ситуації, що склалась із теплопостачанням гуртожитку на вул.Зеленій, 208. На засіданні виконкому доповідатимуть про результати роботи  робочої групи, яка повинна надати правову допомогу керівництву АТ фірми “Галбуд” щодо прийняття гуртожитків у статутний фонд товариства.
Низка питань, які розглянуть члени виконавчого комітету Львівської міської ради, буде присвячена вирішенню проблем відомчого житлового фонду міста. Зокрема йтиметься про затвердження переліку проблемних будинків відомчого жилового фонду для підготовки їх до передачі – приймання у власність територіальної громади м.Львова.Виконуюча обов’язки  начальника управління житлово-комунального господарства Львівської міської ради Марія Желіско доповість про прийняття відомчого житла ДП ЖКК корпорації “Укрбуд” у власність територіальної громади м.Львова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ