Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На завтрашньому засіданні виконкому спробують затвердити незаконні тарифи на воду — Олег Породко

На завтрашньому засіданні виконкому Львівської міської ради спробують затвердити незаконні тарифи на воду, — заявив журналістам, член фракції БЮТ, голова тимчасової комісії з аналізу двоставкового тарифу на тепло Олег Породко. Як він зазначив, міськвиконком вже розповсюдив інформацію про те, що з 1 березня тариф на водопостачання має становити 2 грн 38 коп. за 1 куб. метр і саме завтра, 9 лютого, це питання мають розглядати на засіданні виконавчого комітету ЛМР.
 „Коли я поцікавився, чи були громадські слухання з цього питання, то виявилося, що їх не було, так само, як і не пройшли затвердження нові тарифи профільною комісією Львівської міської ради. Ситуація схожа із формуванням тарифів на тепло, тарифи в чергове хочуть сформувати непрозоро, адже тарифи на теплопостачання, які, до речі, тепер викликають стільки спротиву, не погодили із профільною комісією. Я це знаю напевне, бо я секретар цієї комісії”, — наголосив Олег Породко.
За словами депутата, щоб такі ситуації не повторювалися в майбутньому тимчасова комісія з аналізу тарифів на тепло пропонує створити контрольну комісію, яка займалася б питанням формування тарифів і жодні тарифи на жодні комунальні послуги не могли б бути затвердженні без погодження із цією комісією.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ