Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На зборах акціонерів банку «Дністер» затверджено нові редакції установчих документів банку

На зборах акціонерів 17 жовтня 2006 року ВАТ СКБ “Дністер” затверджено  нові редакції установчих документів банку. Про це «Гал-info» повідомила прес-служба банку. 
На зборах було вирішено затвердити нову редакцію положень про установчі документи банку, а саме: Статут ВАТ СКБ «Дністер», Положення «Про порядок підготовки та проведення Загальних зборів акціонерів ВАТ СКБ «Дністер», Положення «Про Спостережну раду ВАТ СКБ «Дністер», Положення «Про Ревізійну комісію ВАТ СКБ «Дністер», Положення «Про акції та дивідендну політику ВАТ СКБ «Дністер».
Зміни в установчі документи банку було внесено згідно з рекомендаціями Міжнародної фінансової Корпорації для вдосконалення системи корпоративного управління у банку. Як було повідомлено раніше, у вересні 2006 року банк “Дністер” було призначено пілотним банком Проекту Міжнародної фінансової корпорації (IFC) «Корпоративне управління в банківському секторі України» у Програмі з вдосконалення корпоративного управління – зазначають у пре службі банку.
ВАТ  «Селянський комерційний банк «Дністер»  створено 28 вересня 1990 р. Основні акціонери: ТзОВ "Геос-Львів", ЗАТ "Львівінвест", ЗАТ СК "Ренесанс", ТзОВ "ПЕТ-Інвест", ТзОВ "Синдикат".
      ВАТ СКБ “Дністер” станом на 1 вересня 2006 року має у своєму складі 23 установи та представлений у 8 областях України
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ