Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

На збиткових КП Львівщини мінятимуть керівництво

Під час робочої поїздки у Пустомитівський та Городоцький райони голова Львівської обласної ради Олег Панькевич зустрівся із керівниками підприємств спільної комунальної власності територіальних громад Львівської області, які знаходяться на територіях районів, повідомила прес-служба Львівської облради.

У Пустомитівській районній раді Олег Панькевич провів нараду з керівником Пустомитівського дочірнього лісогосподарського підприємства ЛГП „Галсільліс” Ярославом Стебелецьким, директором Центральної районної аптеки №54 Олександром Мамчуром та керівником районного відділу профдезінфекції Ігорем Луківим. У Городоцькій районній раді відбулася зустріч з директором Центральної районної аптеки № 57 Галиною Чмир та керівником районного відділ профдезінфекції Стефанією Рару.

Керівники комунальних підприємств розповіли голові обласної ради про роботу їх установ та про ті проблеми, які їм доводиться вирішувати. У підсумку Олег Панькевич наголосив на необхідності ефективнішого управління підприємствами і підкреслив, якщо за підсумками року діяльність їх установ буде збитковою, буде ставитися питання про заміну їх керівництва.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ