Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На згадку про 750-ту річницю Львова львів’янам та гостям даруватимуть кульки, прапорці та значки

Дирекція з організації святкування 750-річчя Львова подбала про те, що б у кожного залишилося щось на згадку про святкування 750-ї річниці міста Лева. Як розповіла менеджер дирекції Ліліана Зеніна, львів’янам та гостям роздаватимуть кульки, прапорці та значки – повідомили в дирекції з організації святкування 750-річчя Львова.
 Організатори уже замовили 5 тисяч кульок з логотипами святкування. Кульки матимуть такі ж кольори, що й вежі на емблемі святкування: зелений, червоний, помаранчевий і синій. Під час святкування ювілею міста, 30 вересня і 1 жовтня, волонтери роздаватимуть кульки на площах Ринок і Міцкевича. Прапорці будуть білі атласні з кольоровим логотипом святкування. Їх також замовили 5 тисяч. А роздаватимуть їх поблизу місць, де проходитимуть святкові концерти.
На згадку про ювілейне свято Львова львів’яни та гості міста зможуть отримати і значки з логотипом. За словами Ліліани Зеніної, їх уже є 2000. Додатково дирекція замовила іще 5000 значків. Окрім того, до свята виготовлять 1000 футболок зеленого, червоного, помаранчевого і синього кольорів, на яких також буде емблема. Зелені футболки носитимуть волонтери, решту ж також роздадуть.
А ще на замовлення дирекції буде виготовлено 1000 паперових пакетів з емблемою святкування. У цих пакетах гостям міста вручатимуть подарунки від торгової марки «Світоч» і «Львівського пива». Почесним гостям місто запрезентує блокноти з емблемою святкування і путівники. Як розповіла Ліліана Зеніна, уже виготовлено 500 блокнотів та 400 путівників. Зважаючи на те, що на святкування до міста приїде багато гостей з-за кордону, текст у путівниках написаний трьома мовами: англійською, польською та українською.
Нагадаймо, святкування 750-річчя Львова відбудеться 30 вересня – 1 жовтня.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ