Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Жовківщині затримано педофіла

Працівниками Жовкiвського райвідділу УМВС у Львівській області затримано уродженця Івано-Франківської області, раніше засудженого громадянина  В., 1952 р.н., котрий, проживаючи в одному із сіл Жовкiвського району, винаймав будинок, де займався розпустою неповнолітніх хлопчиків.
Восени минулого року зловмисник приїхав на Жовківщину і попросив знайти йому приміщення. Чоловік пояснив, що хоче організовувати та проводити  розважальні заходи для сиріт та напівсиріт під час канікул.  Мешканці села допомогли йому винайняти будинок, власник якого  поїхав за кордон.
Починаючи з січня 2006 року, громадянин В. привозив у сільську хату хлопчиків семи - восьми років, де для них поставив комп’ютери з ігровими відео приставками, читав біблійну літературу, розповідав про боже слово. А ввечері залишав одного з хлопців і демонстрував фільми з явними елементами насилля і порнографії.
На сьогоднішній час можна зазначити, що таких випадків було декілька. Працівниками міліції вилучена велика кількість СD, відеокасети з порнографічною продукцією та комп’ютерна техніка.
Зловмисник розвівся із своєю дружиною, яка зараз разом з сином проживає та працює в Італії. Кримінальна справа порушена за насильницьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом та за розбещення неповнолітніх. Ведеться слідство. Про це повідомив ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ