Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Житомирщині організували порнобізнес з продажу фото оголених дітей

На Житомирщині мати із сином організували порнобізнес з продажу фотографій оголених малолітніх дівчат, передає УНН з посиланням на відділ комунікації Головного управління Нацполіції у Житомирській області.

За інформацією поліції, свою діяльність мати і син здійснювали протягом одного року на території одного із районів Житомирщини. До порностудії потрапляли дівчата віком 12-13 років із неблагополучних або бідних родин.

"55-річна жінка приводила дітей до себе додому, де у спеціальному приміщенні, обладнаному під студію, їх фотографував її 35-річний син. Є відомості про десятьох дітей, які потрапили до цього дуету, однак ми маємо підстави вважати, що жертв було набагато більше", - прокоментував заступник начальника ГУНП в Житомирській області Сергій Крупєй.

Матері і сину офіційно оголошено про підозру. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним, які є жителями столиці, міри запобіжного заходу.

Їх діяння кваліфіковано статтями ч.3 149  (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) та ч.4 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ