Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На знеструмленому митному переході „Рава-Руська” – черга автівок

Зараз на митному переході „Рава-Руська” утворилася черга зі близько 100 легкових та 25 вантажних автомобілів - розповів „Гал-info” начальник Львівської митниці Роман Макар. „На пункті перетину кордону не оформляється, а з водіями усіх авто, які стоять у черзі проводиться роз’яснювальна робота. Усі авто скеровуються у інші пункти пропуску”, - сказав Роман Макар.
За його словами, Львівська митниця раніше скеровувала відповідні листи у владні органи, проте реакції ще не було. „У тому, що митний перехід відключили від електропостачання, винна не Львівська митниця, адже ми є бюджетною структурою і нам не перерахували коштів, хоча ми попереджали про ситуацію”, - розповів Роман Макар.
Нагадаємо, що 27 січня 2009 року ВАТ “Львівобленерго” припинило електропостачання Рава-Руської митниці у зв’язку із заборгованістю за спожиту електроенергію. Як повідомили у ВАТ “Львівобленерго” станом на 28 січня 2009 року борг становить 56,9 тис. На сьогодні Рава-Руська митниця живиться від власної дизельної електростанції потужністю 400 кВт.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ