Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Начальник ДПІ у Стрийському районі підбив підсумки роботи з початку року

Нещодавно відбувся брифінг начальника ДПІ у Стрийському районі Євгена Турчина. Як повідомив начальник ДПІ у Стрийському районі, за результатами господарської діяльності 2005 року 21 підприємство подало декларації з податку на прибуток з податковим навантаженням менше одного відсотка, ними сплачено до Державного бюджету 28 тисяч гривень. Після проведених у квітні 2006 року семінарів та заслуховувань керівників цих підприємств, 8 суб’єктів підприємницької діяльності за перший квартал 2006 року подали декларації, у яких податкове навантаження перевищило 1 відсоток, поступило до бюджету податку на прибуток 53,1 тис. гривень.
Працівники ДПІ у Стрийському районі з початку 2006 року провели співбесіди з 80 керівниками підприємств, де заробітна плата, згідно із статистичними даними, є меншою від прожиткового мінімуму, що призвело до значних втрат місцевих бюджетів району, і, як наслідок – у 61 підприємства підвищився розмір заробітної плати та додатково надійшло в бюджет 41,8 тис. грн податку.
ДПІ у Стрийському районі постійно проводить роботу із суб’єктами підприємницької діяльності – фізичними особами, які використовують найманих працівників без належного оформлення трудових відносин. В результаті цього 141 особу залучено до оподаткування, місцевими бюджетами Стрийщини отримано додатково 8,9 тис. грн.
Про це повідомив сайт ДПА у Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ