Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Начальник управління промисловості Ростислав Сорока стане радником Кметя і схвалює кандидатуру Немчінова

Начальник управління промисловості та розвитку інфраструктури Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Сорока подав заяву на звільнення з займаної посади. Як повідомив Сорока у кометарі «Гал-info», наразі він узяв відпустку до 29 січня.
За його словами, заява на звільнення вже подана на розгляд голови Львівської обласної державної адміністрації Миколі Кметю. У свою чергу Кміть запропонував Ростиславу Сороці на вибір декілька посад, з яких екс-начальник управління промисловості та розвитку інфраструктури вирішив зупинитися на пропозиції стати радником голови адміністрації з питань розвиту промисловості.
«На цій посаді в обласній державній адміністрації я працюю з 1999 року, тобто 10 років, – пояснює мотиви звільнення Ростислав Сорока, зазначаючи, що є прихильником змін. – Жодних конфліктів з новим керівником ЛОДА у нас не було, були дуже гарні стосунки, які базувалися на партнерських засадах».
Водночас, як повідомив Ростислав Сорока, він також планує зосередитися на громадській роботі, зокрема, у Конфедерації ділових кіл Львівщини, де є віце-президентом. «Президентом конфедерації є Мирон Янків, який, як відомо, перебуває на дипломатичній роботі у Польщі, – каже Сорока. – Під час зустрічі з ним ми вже обговорили це питання».
Як повідомив Ростислав Сорока, він планує активізувати роботу конфедерації, у напрямках розвитку промислової політики регіону, а також у рамках співпраці Львівщини з Європейським Союзом.
Крім того, Сорока охарактеризував й кандитатуру свого ймовірного наступника на посаді Олега Немчінова, зазначивши, що це «гарна кандидатура» і його призначення стане хорошим вибором.
Нагадаємо, Олег Немчінов є депутатом Львівської обласної ради від фракції Української народної партії і вважається одним з найактивніших і найпродуктивніших депутатів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ