Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Начальника ДАІ Львова звільнено з посади за «прорахунки і нечистоплотність»

Начальник Головного управлінні МВС України у Львівській області Олександр Рудяк видав розпорядження про звільнення з посади начальника ДАІ міста Львова Богдана Мицака та ще шістьох керівників підрозділів в структурі як обласного, так і міського ДАІ. Про це Олександр Рудяк повідомив особисто сьогодні, 25 січня, під час прес-конференції.

За його словами, розпорядження про звільнення видано 13 січня, коли підбивалися підсумки роботи ДАІ за минулий рік. Причиною стали прорахунки в роботі, в організації дорожнього руху та «деякі питання особистої чистоплотності».

Рудяк додав, що сам Мицак нині перебуває на лікарняному. І не лише він, а й всі керівники підрозділів ДАІ, до роботи яких виникла зауваження.

«Всі раптово похворіли, лікарні переповнені працівниками ДАІ. Завтра я скликаю консиліум і займуся їх посиленим лікуванням», – зазначив він.

Начальник міліції Львівщини порадив журналістам провести розслідування стосовно «набутої власності» екс-начальника міського УДАІ, мовляв, цікава тема. «А ми своє розслідування проводимо», – додав він.

Навий начальник міського ДАІ, за словами Рудяка, буде призначений найближчим часом: «Кандидатура є. Він галичанин».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ