Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Начальника відділу РАЦСу на Львівщині звинувачують в хабарництві та присвоєнні грошей

Прокуратурою Львівської області закінчено розслідування кримінальної справи за обвинуваченням начальника міського відділу РАЦС одного з районів Львівщини, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Слідчим відділом прокуратури Львівської області затверджено обвинувальний висновок у кримінальній справі про обвинувачення начальника відділу реєстрації актів цивільного стану міського управління юстиції одного з районів Львівської області, яка в період з 20.01.2007 по 28.01.2010 отримала від громадян, які зверталися до неї задля вчинення нею відповідних правочинів хабарів, на загальну суму понад 10 тис. грн.

Вищезгадана особа також обвинувачується у незаконному заволодінні бюджетними коштами у вигляді надбавки на догляд за дитиною-інвалідом, що перебуває на її утриманні на загальну суму 17 558 грн., які використовувала на свій розсуд.

Окрім цього з»ясовано, що остання як службова особа вносила до офіційних документів завідомо неправдиві відомості та складала та видавала неправдиві документи.

Також, в ході розслідування кримінальної справи під час проведення обшуку у її помешканні, вчинила опір працівнику правоохоронного органу.

На усе майно обвинуваченої накладено арешт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ