Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Начальника виконавчої служби Мостиського району звинувачують в отриманні хабара

Працівниками управління державної служби по боротьбі з економічними злочинами УМВС України у Львівській області затримано ще одного хабарника на Львівщині. В результаті реалізації оперативних матеріалів задокументовано факт отримання хабара начальником виконавчої служби Мостиського району Львівської області – повідомили в ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.
Тридцятиоднорічний керівник Г. вимагав та отримав від приватного підприємця хабара в сумі 1800 доларів США за надання йому переваг у придбані товарно-матеріальних цінностей з аукціону та оформлення відповідних документів.
За цим фактом порушено кримінальну справу за частиною другою статті 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара у великому розмірі або службовою особою, яка займає відповідне становище, або за попередньою змовою групою осіб, або повторно, або поєднане з вимаганням хабара).
 Посадовцю загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років із конфіскацією майна.
Кошти в сумі 1800 доларів США та речові докази вилучені з місця події. Проводяться заходи по встановленню інших фактів вимагання та отримання цим керівником хабарів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ