Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Начальників Залізничного райвідділу Львова та Трускавецького міськвідділу міліції усунуто від виконання обов’язків

Сьогодні, 13 квітня, відбулась колегія ГУМВС Львівщини. Було Підбито підсумки роботи за перший квартал та визначено основні напрями діяльності на найближчий час. Від виконання службових обов’язків усунуто начальника Залізничного райвідділу та керівника Трускавецького міськвідділу міліції. Про це Гал-інфо повідомили у ГУ МВС у Львівській області.

 

Головував на колегії керівник ГУМВС області генерал-лейтенант міліції Михайло Цимбалюк. Серед питань, озвучених на зібранні, були реєстрація звернень громадян та вимоги до розгляду звернень. 

Також було обговорено тему квартирних крадіжок та крадіжок мобільних телефонів, йшлося про облік цих злочинів.

 

На колегії мовилось і про підготовку до святкування 9 травня та про готовність працівників міліції до забезпечення громадського порядку на травневі свята.  

Оцінюючи роботу служб та підрозділів міліції Львівщини, Михайло Цимбалюк висловив певні зауваження до керівників кількох міськрайорганів. Також керівник Головного управління МВС Львівщини усунув від виконання службових обов’язків начальника Залізничного райвідділу та керівника Трускавецького міськвідділу міліції.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ