Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Надання державних приміщень в оренду на конкурсних засадах знищить малий і середній бізнес в Україні – Ксенія Ляпіна

Народний депутат України Ксенія Ляпіна стверджує, що прийняття 118 статті ЗУ „Про державний бюджет на 2007 рік”, згідно з яким договори оренди на об’єкти нерухомості державної і комунальної власності укладатимуться лише на конкурсних засадах, повністю знищить малий і середній бізнес. Про це вона заявила сьогодні на прес-конференції.
  „Це викидання малого і середнього бізнесу, який створює здорову конкуренцію. Завтра може прийти „дядько” з великим мішком грошей, запропонує більшу ціну і орендує на конкурсних засадах, а потім просто надасть в суборенду тому ж малому бізнесу, але за більші гроші. У кінці постраждають звичайні громадяни, оскільки підприємці закладатимуть вищу орендну плату у вартість продукції, і, як результат, нас незабаром очікує інфляція”, – зазначила Ксенія Ляпіна.
За словами Ксенії Ляпіної, мер Києва Леонід Черновецький подав ідею, яка протиставить бізнес громадянам. Зокрема, він зазначив, що тепер місто отримуватиме більше коштів від оренди і зможе надати допомогу бідним громадянам. „Громадянам не потрібна матеріальна допомога, їм потрібні робочі місця, щоб мати можливість заробити гроші. Один великий супермаркет у центрі міста створює близько 300 робочих місць, а забирає біля 1000. У середмісті повинні бути маленькі магазинчики і кав’ярні”, – додала вона.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ