Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби на Львівщині

Підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області з 08.00 год. 06.02.09 року до 08.00 год. 07.02.09 року для попередження надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів здійснено 45 виїздів підрозділів. Протягом доби на пожежах врятовано 1 особу. Про це «Гал-info» повідомили у прес-центрі ГУ МНС України в Львівській області.
Протягом доби зареєстровано 8 пожеж, на яких 1 особа травмована. Орієнтовні збитки від пожеж складають 134.9 тис. грн., з них прямі – 55.5 тис. грн. Врятовано: 1 особу, 1 автомобіль, 4 будівлі та матеріальних цінностей на суму 745 тис. грн.
05 лютого о 15 год. 05 хв. надійшло повідомлення, що в місті Жовква по вул. Равській, 15 було виявлено 152 міліметровий артилерійський снаряд часів Великої Вітчизняної війни. 06.02.09 року о 18 год. 00 хв. піротехнічна група 1-го аварійно-рятувального загону ОРС ЦЗ МНС України боєприпас вилучила та знешкодила.
06 лютого о 15 год. 26 хв. надійшло повідомлення про пожежу у селі Струтин Золочівського району в цегляному гаражі. Вогнем пошкоджено салон автомобіля «ВАЗ 2105». Сума нанесених збитків оцінюється у 2 тисячі гривень. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електропроводки в автомобілі. Пожежа була ліквідована ще до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.
6 лютого о 17 год. 21 хв. надійшло повідомлення про пожежу у селі Мельничне Турківського району в дерев’яній господарській будівлі. Вогнем знищено покрівлю та перекриття на площі 60 метрів квадратних, пошкоджено стіни площею 30 метрів квадратних. Завдано збитків на 20 тисяч гривень. Врятовано 1 особу, житловий будинок та майно на суму 50тисяч гривень. Причиною пожежі стало коротке замикання електромережі на горищі. Пожежа була ліквідована майже за 2 години.
6 лютого о 17 год. 36 хв. надійшло повідомлення про пожежу в місті Сокаль по вул.Чайковського, б/н в автомобілі «Форд-Транзит». Вогнем знищено моторний відсік та електропроводку автомобіля. Пожежа завдала збитків на 2 тисячі гривень. Вдалося врятувати автомобіль та майно на суму 80тисяч гривень. Причина пожежі – коротке замикання електромережі в автомобілі. Пожежа ліквідована о 17 год. 41 хв.
7 лютого о 02 год. 08 хв. надійшло повідомлення про пожежу у Львові по вул. Левицького,8 в хлібному магазині ВАТ «Хлібпром». Вогнем знищено прилавок, електростабілізатор та пошкоджено кондиціонер, морозильну камеру, вхідні двері. Сума збитків на разі встановлюється. Вдалося врятувати майно на суму 500тисяч гривень. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електроприладів. Пожежа була ліквідована через 20 хвилин.
7 лютого о 02 год. 22 хв. надійшло повідомлення про пожежу у селі Лихобора Турківського району в дерев’яному житловому будинку. Вогнем знищено житловий будинок. Збитки – 25 тисяч гривень. Дві будівлі та майно на суму 65тисяч гривень вдалося врятувати. Встановлено, що причиною пожежі сьало занесення джерела вогню ззовні невідомою особою. Пожежа ліквідована о 04 год. 55 хв.
7 лютого о 04 год. 57 хв. надійшло повідомлення про пожежу в селі Болехівці Дрогобицького району в приватному господарстві. Вогонь знищив два дерев’яних піднавіси та 3 тонни сіна. Завдано збитків на пвтори тисячі гривень. Врятовано житловий будинок та майно на суму 50 тисяч гривень. Причина пожежі – занесення джерела вогню ззовні невстановленою особою. Пожежа ліквідована о 06 год. 00 хв.
З початку року на Львівщині виникла 21 некласифікована надзвичайна подія, внаслідок яких 8 осіб загинуло та 28 травмовано. З початку року виявлено 9 боєприпасів в 5 місцях (знешкоджено 9 боєприпасів та 2 патрони), які віднесено до некласифікованих надзвичайних подій. Також з початку року на території області виникло 160 пожеж, на яких виявлено тіла 15 загиблих осіб та 7 осіб травмовано. На пожежах врятовано 51 особу, з них 2 дитини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ