Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

За минулу добу на території області сталося три пожежі – у Львові та в селах Сокальського та Турківського районів. Про це «Гал-info» повідомили у прес-центрі Головного управління МНС України в Львівській області.
Як повідомили надзвичайники у Львові о 06 год. 27 хв. загорілась шахта ліфту відомчого дев’ятиповерхового житлового будинку на вул. Куликівській 39 «а». Прямих збитків нанесено не було, проте побічні завдані на суму 4200 грн. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невідомої особи. Пожежу ліквідували за 13 хвилин.
Водночас в Сокальського району о 18 год. 05 хв. через коротке замикання електромережі автомобіля зайнявся цегляний гараж та літня кухня в с. Бояничі. Вогнем знищено покрівлю на площі 35 кв.м, перекриття площею  20 кв.м  та автомобіль ВАЗ 2105. Під час пожежі власник авто отримав опіки рук 1-го ступеня, і вогонь знищів майно на суму 65 400 грн. Втім пожежникам таки вдалося врятувати дві будівлі та майно на суму 70 000 грн. Пожежу ліквідували за півтори години.
Ще, як повідомляє прес-служба ГУ МНС пожежа сталася і в с. Явора Турківського району – через несправність димаря вщент згорів дерев‘яний житловий будинок, але на щастя мешканців було врятовано.
З початку року на території області виникло 18 пожеж на яких виявлено 1 загиблу особу та 1 особу травмовано. На пожежах врятовано 2 особи. Згідно з оперативними даними протягом доби зареєстровано 2 пожежі в житловому секторі. Орієнтовні збитки від пожеж складають 51.6 тис. грн., з них  прямі – 42 тис. грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 93 тис. грн. На пожежах 1 особу травмовано.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ