Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Підрозділами Головного управління МНС України у Львівській області (з 08.00 год. 14.01.07 року до 08.00 год. 15.01.07 року) для попередження надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів здійснено 12 виїздів. Протягом доби ліквідовано дві пожежі. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.
Згідно з оперативними даними протягом доби зареєстровано одну пожежу. Орієнтовні збитки від пожеж становлять 9,15 тис. грн, з них прямі 0,3 тис. грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 1 тис. грн. На пожежах виявлено одну загиблу особу.
14 січня сталася пожежа в c. Переліски Бродівського району в дерев’яному житловому будинку. Вогнем знищено ліжко, 0,5 м кв. підлоги, пошкоджено речі домашнього вжитку. Під час гасіння пожежі виявлено труп власниці. Збитки: прямі – 300 грн., побічні – 4650 грн. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем власниці будинку. Пожежа ліквідована до прибуття підрозділів.
14 січня сталася пожежа в м. Львові на вул. Стрийська, 65 в ліфтовій шахті дев’ятиповерхового житлового будинку. Будинок належить Міністерству оборони України. Вогнем знищено сміття на площі 0,5 м кв. Збитки: прямі – не завдано, побічні – 4200 грн. Врятовано: майно на суму 1000 грн. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невідомої особи. Пожежа ліквідована о 17 год. 45 хв.
Львівським гірським пошуково-рятувальним загоном МНС України з початку гірськолижного сезону надано допомогу 25 травмованим туристам-лижникам та знайдено одного туриста.
Протягом доби на території області зареєстровано 6 дорожньо-транспортних пригод внаслідок яких 9 осіб травмовано.
З початку року на території Львівської області виникла 1 надзвичайна ситуація об’єктового рівня, техногенного характеру. З початку року виникло 9 некласифікованих надзвичайних подій, внаслідок яких 8 осіб загинуло та 6 травмовано. З початку року виявлено 3 боєприпаси в 3 місцях (з них знешкоджено 3), які віднесено до некласифікованих надзвичайних подій. З початку року на території області виникло 68 пожеж, на яких виявлено 8 загиблих осіб та 2 особи травмовано. На пожежах врятовано 15 осіб, з них 2 дітей. З початку зимового періоду на території області зареєстровано 1 випадок обмороження. З початку року на водоймах області виявлено 1 загиблу особу. З початку року на території області виникло 79 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких 22 особи загинуло та 104 травмовано.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ