Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Підрозділами Головного управління МНС України у Львівській області (з 08.00 год. 15.01.07 року до 08.00 год. 16.01.07 року) для попередження надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів здійснено 46 виїздів. Протягом доби зареєстровано дві некласифіковані надзвичайні події, ліквідовано дві пожежі. Вибухотехнічною службою УМВС України на Львівській залізниці вилучено чотири гранати та 31 патрон. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.
15 січня в с. Підлипці Золочівського району при проведенні господарських робіт на території середньої школи було виявлено предмет, ззовні схожий на протипіхотну гранату. Місце виявлення боєприпасів огороджено, виставлено охорону. Подано заявку від 15.01.07 року начальнику 1-го аварійно-рятувального загону МНС України (м. Дрогобич) на вилучення та знешкодження боєприпасів.
Згідно з оперативними даними, протягом доби зареєстровано три пожежі в житловому секторі. Орієнтовні збитки від пожеж становлять 21,6 тис. грн, з них прямі – 6.3 тис. грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 5 тис. грн.
15 січня о 18 год. 24 хв. надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Ю.Липи, 12 на балконі 5-го поверху дев‘ятиповерхового житлового будинку в квартирі. Вогнем пошкоджено старі речі домашнього вжитку. Збитки: прямі – не нанесено, побічні – 7500 грн. Причина пожежі – необережне поводження з петардами сторонньої особи. Пожежа ліквідована до прибуття пожежних підрозділів.
12 січня о 14 год. 00 хв. виникла пожежа на х. Чорній c. Дев‘ятир Жовківського району виникла пожежа в дерев‘яному житловому будинку. Вогнем пошкоджено стіни та перекриття на площі 20 кв.м. Внаслідок пожежі отримав опіки обох кінцівок рук та обличчя 2-3 ступеня Михайло П., 1941 року народження – чоловік господині, якого було доставлено в 8-му міську клінічну лікарню м. Львова. Збитки: прямі – 6000 грн. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації газобалонного обладнання. Пожежні підрозділи на гасіння не викликались.
Львівським гірським пошуково-рятувальним загоном МНС України з початку гірськолижного сезону надано допомогу 25 травмованим туристам-лижникам та знайдено 1 туриста.
Протягом доби 15.01.07 року підрозділами ГУ МНС України в Львівській області було здійснено:
-          1 виїзд на коротке замикання електропроводки на сходовій клітці житлового будинку (м. Львів вул. Чупринки,10);
-          2 виїзди на горіння сміття на відкритій території (м. Львів вул. Личаківська,255; м. Львів вул. Папарівка, б/н).
-          15 виїздів на горіння сухої трави (м. Львів Рясне-2; м. Золочів об’їздна дорога; с. Жирово Жидачівський район; м. Трускавець вул. Городище, б/н; м. Львів Рясне-2 – торфополе; с. Більча Волиця Стрийський район; с. Модричі Дрогобицький район, м. Дрогобич вул. Грінченка, б/н; с. Дережачі Дрогобицький район, с. Мщана Жовківський район, с. Воля-Висоцька Жовківський район; смт. Підбуж Дрогобицький район; м. Дубляни Жовківський район; с. Станеля Дрогобицький район, м. Моршин об’їздна дорога, с. Корнелівка Жидачівський район).
15 січня в с. Сілець Сокальського району на під’їзному шляху тепловозом було смертельно травмовано чоловіка, особа якого встановлюється. По факту події ведеться слідство.
Протягом доби на території області зареєстровано чотири дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких дві особи загинуло та 8 травмовано.
Станом на 06.00 год. 16.01.07 року на території області без електропостачання залишається 2 населених пункти повністю та 1 частково в Золочівському районі.
З початку року на території Львівської області виникла одна надзвичайна ситуація об’єктового рівня, техногенного характеру. З початку року виникло 11 некласифікованих надзвичайних подій, внаслідок яких 8 осіб загинуло та 6 травмовано. З початку року виявлено 8 боєприпасів та 31 патрон в 5 місцях (з них знешкоджено 7), які віднесено до некласифікованих надзвичайних подій. З початку року на території області виникло 71 пожежа на яких виявлено 8 загиблих осіб та 3 особи травмовано. На пожежах врятовано 15 осіб з них 2 дітей. З початку року на території області виникло 83 дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких 24 особи загинуло та 112 травмовано.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ