Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Підрозділами Головного управління МНС України у Львівській області (з 08.00 год. 16.01.07 року до 08.00 год. 17.01.07 року) для попередження надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів здійснено 51 виїзд. Протягом доби ліквідовано шість пожеж, на яких врятовано три особи, один автомобіль та три будівлі. Піротехнічною групою 1-го аварійно-рятувального загону МНС України (м. Дрогобич) вилучено та знешкоджено один боєприпас часів ІІ світової війни. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.
15 січня о 10 год. 00 хв. в с. Підлипці Золочівського району Львівської області при проведенні господарських робіт на території середньої школи було виявлено предмет, ззовні схожий на ручну осколочну гранату часів ІІ світової війни. 16.01.07 року о 16 год. 30 хв. піротехнічною групою 1-го аварійно-рятувального загону МНС України (м. Дрогобич) боєприпас вилучено та знешкоджено встановленим порядком.
Згідно з оперативними даними, протягом доби зареєстровано шість пожеж. Орієнтовні збитки від пожеж становлять 78,1 тис. грн, з них прямі - 27,1 тис. грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 560 тис. грн.
16 січня сталася пожежа на автодорозі Дрогобич-Стрий, за 3 км від м. Дрогобич, в автомобілі «КРАЗ-250». Вогнем знищено кабіну та моторний відсік автомобіля. Збитки: прямі – 25000 грн., побічні – 38500 грн. Врятовано: автомобіль та майно на суму 450000 грн. Причина пожежі – коротке замикання електромережі автомобіля. Пожежа ліквідована о 16 год. 18 хв.
17 січня о 00 год. 19 хв. надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Б. Хмельницького, 119 в квартирі. Вогнем знищено старі речі домашнього вжитку на площі 2 м кв. Збитки: прямих – не нанесено, побічні – 7500 грн. Врятовано: власницю та майно на суму 20000 грн. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем власниці. Пожежа ліквідована підручними засобами о 00 год. 30 хв.
Львівським гірським пошуково-рятувальним загоном МНС України з початку гірськолижного сезону надано допомогу 25 травмованим туристам-лижникам та знайдено 1 туриста.
Протягом доби 16 січня підрозділами ГУ МНС України в Львівській області було здійснено:
-          1 виїзд на коротке замикання електромережі без послідуючого горіння (м. Жовква вул. Запорізька, 8);
-          1 виїзд на підгоряння їжі на плиті (м. Львів вул. Бойчука, 10 кв. 48);
-          2 виїзди на горіння сміття на відкритій території (м. Золочів вул. Труша, 2 «а»; м. Львів вул. Замкова, 23).
-          11 виїздів на горіння сухої трави (с. Підгірці Миколаївський район; с. Станеля Дрогобицький район; м. Моршин вул. Шевченка; б/н; смт. Нижанковичі Ст. Самбірський район; с. Кирниця Городоцький район; м. Борислав вул. Висока, б/н; с. Стрілки Стрийський район; м. Трускавець, вул. Дрогобицька, б/н; с. Станеля, Дрогобицький район; с. Демидів Жидачівський район; х. Бистрий Дрогобицький район).
16 січня близько 14 год. 00 хв. в Золочівську центральну району лікарню із термічними опіками рук 1-2 ступеня доправили Василя Г., 1941 року народження, жителя с. Ремезівці Золочівського району. Причина опіків – необережність під час користування паяльною лампою.
16 січня близько 19 год. 51 хв. в м. Львові по вул. Люблінська, 152 в подвір’ї житлового будинку впало старе дерево, яке гіляками пошкодило крило та капот автомобіля ВАЗ-2109. Перешкод для руху автотранспорту та перехожих немає.
Протягом доби на території області зареєстровано 7 дорожньо-транспортних пригоди, внаслідок яких 8 осіб травмовано.
Станом на 06 год. 00 хв. 17.01.07 року на території області без електропостачання залишається один населений пункт повністю та один частково в Сколівському районі.
З початку року на території Львівської області виникла 1 надзвичайна ситуація об’єктового рівня, техногенного характеру. З початку року виникло 11 некласифікованих надзвичайних подій, внаслідок яких 8 осіб загинуло та 6 травмовано. З початку року виявлено вісім боєприпасів та 31 патрон в п’яти місцях (з них знешкоджено 8), які віднесено до некласифікованих надзвичайних подій. З початку року на території області виникло 77 пожеж на яких виявлено 8 загиблих осіб та 3 особи травмовано. На пожежах врятовано 18 осіб з них 2 дітей. З початку року на території області виникло 90 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких 24 особи загинуло та 120 травмовано.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ