Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Протягом останньої доби підрозділами Головного управління МНС України у Львівській області ліквідовано сім пожеж, на яких врятовано шість будівель. Орієнтовні збитки від пожеж становлять 146,65 тис. грн, з них прямі 23,5 тис. грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 240 тис. грн. На пожежах виявлено одну загиблу особу. Про це «Гал-info» повідомили у прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.
 Так, 22 січня 2007 року надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Б. Хмельницького, 72 на третьому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку в квартирі. Вогнем знищено ліжко та речі домашнього вжитку на площі 4 м кв. Під час пожежі виявлено труп власниці. Вдалося врятувати майно на суму 20 000 грн. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем власниці.
Цього ж дня сталася пожежа в с. Добростани Яворівського району в дерев’яному піднавісі для грубих кормів. Вогнем знищено піднавіс та 12 т грубих кормів. Вдалося врятувати житловий будинок та майно на суму 20 000 грн. Причиною пожежі стали дитячі пустощі з вогнем хлопчика Олега, 2000 року народження.
Також вчора сталася пожежа в м. Львові по вул. Дністерська, 2 на першому поверсі в електрощитовій загального користування. Вогнем знищено ізоляцію електрощитової, пошкоджено електропроводку. Причина пожежі – коротке замикання в електромережі.
22 січня також надійшло повідомлення про пожежу в м. Кам’янка-Бузька в дерев’яній безгосподарській будівлі. Вогнем знищено будівлю. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невідомої особи.
Цього ж дня надійшло повідомлення про пожежу в с. Шоломия Пустомитівського району в цегляному магазині. Вогнем знищено продукти харчування, двоє дверей, перекриття на площі 20 м кв., пошкоджено стіни та перекриття на площі 60 м кв. Вдалося врятувати магазин та майно на суму 40 000 грн. Причина пожежі – коротке замикання в електромережі.
23 січня сталася в с. Переспа Сокальського району в цегляній господарській будівлі. Вогнем знищено 8 т грубих кормів та дах на площі 50 м кв. Причина пожежі – несправність пічного опалення.
Крім того, протягом доби 22 січня підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області здійснено 1 виїзд на коротке замикання без послідуючого горіння (м. Львів вул. Кульпарківська, 174), 2 виїзди на горіння сміття на відкритій території (м. Львів вул. Лисиницька, 13 пл. Св. Теодора, б/н).
Протягом останньої доби на території області також зареєстровано вісім дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких одна особа загинула та десять – травмовано.
Станом на ранок 23 січня на території області в результаті спрацювання автоматики без електропостачання залишилось два населені пункти частково в Дрогобицькому районі.
З початку року на території Львівської області виникла одна надзвичайна ситуація об’єктового рівня, техногенного характеру; 15 некласифікованих надзвичайних подій, внаслідок яких 10 осіб загинуло та 11 травмовано, з них двоє дітей.
З початку року виявлено 8 боєприпасів та 31 патрон в 5 місцях (з них знешкоджено 8), які віднесено до некласифікованих надзвичайних подій.
Щодо пожеж, то з початку року на території області виникло 111 пожеж, на яких виявлено 14 загиблих осіб та сім осіб травмовано. На пожежах врятовано 22 особи, з них двоє дітей.
Львівським гірським пошуково-рятувальним загоном МНС України з початку гірськолижного сезону надано допомогу 25 травмованим туристам-лижникам та знайдено одного туриста. З початку зимового періоду на території області зареєстровано 2 випадки обмороження. Також з початку року на водоймах області виявлено 2 загиблих особи.
Що ж до обстановки з дорожньо-транспортними пригодами, то з початку року на території області виникло 125 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких 36 осіб загинуло та 150 травмовано.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ