Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області (з 08.00 год. 24.01.07 року до 08.00 год. 25.01.07 року) для попередження надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів здійснено 40 виїздів. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.
            Протягом доби зареєстровано дві пожежі, на яких врятовано одну будівлю. Орієнтовні збитки від пожеж становлять 25,7 тис. грн, з них прямі – 6,5 тис. грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 530 тис. грн.
24 січня о 03 год. 20 хв. надійшло повідомлення про пожежу в м. Ходорів по вул. Тарнавського, 15 Жидачівського району в цегляному житловому будинку. Вогнем знищено перекриття на площі 45 м2 та речі домашнього вжитку будинок. Збитки: прямі – 3500, побічні – 11500 грн. Врятовано: житловий будинок та майно на суму 30000 грн. Причина пожежі – коротке замикання електромережі на горищі. Пожежа ліквідована о 01 год. 26 хв.
Львівським гірським пошуково-рятувальним загоном МНС України з початку гірськолижного сезону надано допомогу 25 травмованим туристам-лижникам та знайдено 1 туриста.
24 січня на автодорозі Київ-Чоп поблизу с. Ямпіль Пустомитівського району водій великотоннажного автомобіля «IVEKO» не впорався з керуванням та допустив зіткнення з великотоннажним автомобілем «DAF», в результаті чого водія першого автомобіля затиснуло в кабіні. Для надання допомоги по звільненню потерпілого із автомобіля виїжджали пожежно-рятувальні відділення м. Львова в кількості 8 чоловік, які за допомогою спеціального обладнання потерпілого звільнили та передали бригаді швидкої допомоги. Внаслідок ДТП двох осіб травмовано, їх із травмами середньої ступені важкості госпіталізовано в лікарню швидкої допомоги м. Львова. За фактом ДТП ведеться слідство.
Протягом доби 24 січня підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області здійснено один виїзд на коротке замикання в трамваї без подальшого горіння (м. Львів, вул. І. Франка, 73).
24 січня близько 19 год. 00 хв. в Стрийську ЦРЛ із термічними опіками рук та стопи поступила Анна З., 1939 року народження, житель с. Райлів Стрийського району. Причина опіків – необережність під час готування їжі .
Протягом доби на території області зареєстровано 2 дорожньо-транспортні пригоди внаслідок яких дві особи травмовано.
Станом на 06.00 год. 25.01.07 року на території області без електропостачання залишається один населений пункт повністю та три частково в Яворівському районі.
Для прибирання доріг від снігу в м. Львові залучено 48 од. техніки комунального підприємства КАТП-1339.
З початку року на території Львівської області виникла одна надзвичайна ситуація об’єктового рівня, техногенного характеру. З початку року виникло 18 некласифікованих надзвичайних подій, внаслідок яких 12 осіб загинуло та 13 травмовано, з них двоє дітей. З початку року виявлено 8 боєприпасів та 31 патрон в 5 місцях (з них знешкоджено 8), які віднесено до некласифікованих надзвичайних подій. З початку року на території області виникло 119 пожеж, на яких виявлено 14 загиблих осіб та 7 осіб травмовано. На пожежах врятовано 22 особи, з них двоє дітей. З початку зимового періоду на території області зареєстровано 2 випадки обмороження. З початку року на водоймах області виявлено дві загиблі особи. З початку року на території області виникло 135 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких 39 осіб загинуло та 160 травмовано.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ