Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області для попередження надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів за останню добу здійснено 38 виїздів. Протягом доби зареєстровано дві пожежі. На пожежах орієнтовні збитки складають 51,95 тис. грн., з них прямі 1,8 тис. грн. Про це «Гал-info» повідомили у прес-центрі ГУ МНС у Львівській області.
26 листопада в смт. Дубляни Жовківського району під час проведення земляних робіт було виявлено предмет, ззовні схожий на артилерійський снаряд часів Другої світової війни. Місце виявлення боєприпасу огороджено, виставлено охорону. Подано заявку від 26 листопада начальнику 1-го аварійно-рятувального загону МНС України (м. Дрогобич) на вилучення та знешкодження боєприпасу.
25 листопада виникла пожежа в с. Сухоріччя Пустомитівського району в цегляному житловому будинку. Вогнем знищено диван та речі домашнього вжитку. На місці пожежі виявлено труп власника. Збитки: прямі – 800 грн., побічні – 47 950 гр. Причина пожежі – необережність загиблого при курінні.
26 листопада сталася пожежа на автодорозі Яворів – Краковець, поблизу с. Краковець Яворівського  району в автомобілі «Пежо-405». Вогнем знищено електромережу та повітряні патрубки автомобіля. Збитки: прямі – 1 000 грн., побічні – 2 200 гр. Причина пожежі – коротке замикання в електромережі автомобіля.
З початку року на території Львівської області виникло 16 надзвичайних ситуацій (регіонального рівня – 3 НС, місцевого рівня – 1 НС, об’єктового рівня – 12 НС), з них 7 природного характеру та 9 техногенного характеру в результаті яких 6 осіб загинуло та 10 осіб травмовано.
З початку року виникло 358 некласифікованих надзвичайних подій, внаслідок яких 71 особа загинуло, з них 4 дитини та 165 осіб травмовано, з них 23 дітей.
З початку року виявлено 756 боєприпасів, з них 3 учбових та 4903 патрони в 230 місцях (з них знешкоджено 755 боєприпасів, з них 3 учбових та 4903 патрони), які віднесено до некласифікованих надзвичайних подій.
З початку року на території області виникло 1538 пожеж, на яких виявлено 107 загиблих осіб та 60 осіб травмовано, з них 3 дитини. На пожежах врятовано 443 особи, з них 15 дітей.       
            Львівським гірським пошуково-рятувальним загоном МНС України з початку гірськолижного сезону надано допомогу 8-ом травмованим туристам-лижникам.
           З початку року на водоймах області виявлено 167 загиблих осіб, з них 13 дітей. Врятовано 36 осіб.
З початку року на території області зареєстровано 19 випадків отруєння грибами.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ