Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області для попередження надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів за останню добу здійснено 4 виїзди оперативних груп та 40 виїздів підрозділів. Протягом доби зареєстровано 4 пожежі, на яких виявлено 1 загиблу особу. Орієнтовні збитки від пожеж складають 41,6 тис. грн., з них прямі 5,8 тис. грн. Підрозділами ГУ МНС України в Львівській області за добу на пожежах врятовано 3 особи, 4 будівлі та матеріальних цінностей на суму 480 тис. грн. Про це «Гал-info» повідомили у прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.
Так, 9 січня надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Тернопільська, 15 на другому поверсі двохповерхового будинку в кімнаті. Вогнем знищено м’яке крісло, паркет на площі 2 м кв. Збитків не завдано. Врятовано будівлю та майно на суму – 200 000 грн. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при використанні електронагрівальних приладів.
9 січня також надійшло повідомлення про пожежу в м. Белз Сокальського району по вул. Вокзальна, 6 в квартирі. Вогнем знищено кухонний гарнітур, пошкоджено холодильник. Збитки – 500 грн. Врятовано одну особу, житловий будинок та майно на суму – 80 000 грн. Причина пожежі – коротке замикання в електромережі.
9 січня надійшло повідомлення про пожежу в м. Броди по вул. Сонячна, 13 в квартирі власник якої встановлюється. Вогнем знищено речі домашнього вжитку в квартирі на площі 15 м кв. Збитки – 300 грн. Врятовано дві будівлі та майно на суму – 150 000 грн. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.
Цього ж дня сталася пожежа в м. Львові по вул. Садова, 20а на першому поверсі чотирьохповерхового будинку в кімнаті. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено міжкімнатні двері. Під час гасіння пожежі виявлено труп Степана С., 1937 року народження. Збитки – 5000 грн. Врятовано дві особи та майно на суму – 50 000 грн. Під час пожежі евакуйовано 6 осіб. Причина пожежі – необережність загиблого при курінні. Пожежа ліквідована о 03 год. 27 хв.
Крім того, 9 січня особовим складом взводу була надана необхідна допомога сімом травмованим туристам-лижникам на лижних трасах гори Тростян та Високий Верх.
Станом на 6 годину ранку пропускна спроможність на автошляхах Львівської області підтримується підприємствами „Львівоблавтодору”.
Протягом доби на території області зареєстровані 6 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких 2 особи загинуло та 4 травмовано. З початку року на території Львівської області надзвичайних ситуацій не виникало. З початку року на території області виникло 61 пожежа, на яких виявлено 9 загиблих осіб та травмовано 1 особу. На пожежах врятовано 22 особи з них 2 дітей.
            Львівським гірським пошуково-рятувальним загоном МНС України з початку гірськолижного сезону надано допомогу 132 травмованим туристам-лижникам, проведено пошуково-рятувальні роботи 4 загублених туристів. З початку року на території області виникла 37 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких 8 осіб загинуло та 50 травмовано. Підрозділами ГУ врятовано 3 особи, з них 1 дитина.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ