Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області з 8 години 14 січня року до 8 години 15 січня для попередження надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів здійснено 5 виїздів оперативних груп та 39 виїздів підрозділів. Протягом доби на пожежах врятовано 1 особу. Про це «Гал-info» повідомили у прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.
Зокрема, 14 січня  надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Хуторівка, в будівлі з металоконструкцій, в приміщенні для зберігання інструментів, яке належить ПП «Вір» м. Луцьк. Вогнем знищено робочий інструмент. Пошкоджено стіни та перекриття на площі 9 м кв. Збитки: прямі - встановлюються, побічні – 9 500 грн. Врятовано: майно на суму – 10 000 грн. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електромережі. Пожежа ліквідована двома стволами «Б».
14 січня надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Конюшина, 11 в дерев’яній будівлі сторожа. Вогнем знищено: дерев’яна будівля повністю. Збитки – 3000 грн. Врятовано: одну будівлю та майно на суму – 15000 грн. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі. Пожежа ліквідована о 20 год. 37 хв.
14 січня о 22 год. 33 хв. надійшло повідомлення про пожежу в с. Малнів Мостиського району в дерев’яному, критому шифером житловому будинку. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 6 м2. Збитки – 1000 грн. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем Романа Г., 1971 року народження. Пожежа ліквідована до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.
15 січня о 03 год. 58 хв. надійшло повідомлення про пожежу в м. Броди по вул. В. Фільварки, 88 в житловому будинку. Вогнем знищено: покриття на площі 20 м кв. та 1 тонну сіна. Збитки – 20 000 грн. Врятовано: дві будівлі та майно на суму – 50 000 грн. Причина пожежі – порушення правил монтажу димаря. Пожежа ліквідована трьома стволами «Б» о 05 год. 24 хв.
З початку року на території області виникло 82 пожежі, на яких виявлено 11 загиблих осіб та травмовано 1 особу. На пожежах врятовано 36 осіб з них 2 дітей. Протягом доби зареєстровано 5 пожеж. Орієнтовні збитки від пожеж становлять 73 тис. грн., з них прямі 26 тис. грн. Підрозділами ГУ МНС України в Львівській області за добу на пожежах врятовано 1 особу, три будівлі та матеріальні цінності на суму 325 тис. грн.
Також 14 січня о 21 год. 13 хв. надійшло повідомлення про те, що в м. Львові, по вул. Староєврейській, 7 в квартирі виявлено двох осіб з попереднім діагнозом - отруєння чадним газом, яких госпіталізовано в обласну дитячу спеціалізовану лікарню м. Львова, а саме: Лариса Д., 1973 року народження (мати) та Ярина М., 1996 року народження (донька). Стан потерпілих задовільний.
Львівським гірським пошуково-рятувальним загоном МНС України з початку гірськолижного сезону надано допомогу 144 травмованим туристам-лижникам, проведено пошуково-рятувальні роботи 4 загублених туристів.
З початку року на території області виникло 52 дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких 9 осіб загинуло та 67 травмовано.
Протягом доби на території області зареєстровані 3 дорожньо-транспортні пригоди внаслідок яких 2 особи травмовано.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ