Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Підрозділами Головного управління МНС України у Львівській області (з 08.00 год. 04.03.08 року до 08.00 год. 05.03.08 року) для попередження надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів здійснено 4 виїзди оперативних груп та 49 виїздів підрозділів. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.
4 березня у с. Батьків Бродівського району на кладовищі було виявлено предмет, ззовні схожий на 76-мм артилерійський снаряд часів Великої вітчизняної війни. Місце виявлення боєприпасу огороджено, виставлено охорону. Подано заявку від 04.03.08 року начальнику 1-го аварійно-рятувального загону ОРС ЦЗ МНС України (м. Дрогобич) на вилучення та знешкодження боєприпасу.
Протягом доби зареєстровано чотири пожежі. Орієнтовні збитки становлять 108,15 тис. грн, з них прямі 12 тис. грн. Підрозділами ГУ МНС України в Львівській області за добу на пожежах врятовано: дві будівлі та матеріальні цінності на суму 147 тис. грн.
4 березня надійшло повідомлення про пожежу в с. Сілець Сокальського району в дерев’яному дачному будинку, власник встановлюється. Вогнем знищено дану будівлю повністю та знищено сусідню дерев’яну дачну будівлю. Збитки – 1000 грн. Врятовано будівлю та майно на суму – 2000 грн. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
4 березня надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Стрийська, 77 в сміттєзбірнику на першому поверсі чотирнадцятиповерхового житлового будинку. Вогнем знищено сміття в сміттєзбірнику на площі 1 м кв. Збитків не завдано. Врятовано майна на суму – 5000 грн. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невідомої особи.
5 березня надійшло повідомлення про пожежу в м. Соснівка по вул. Шевченка,1 в квартирі. Під час гасіння пожежі виявлено труп господаря. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 4 м кв. Збитки – 1000 грн. Врятовано майна на суму – 100 000 грн. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем при курінні господаря.
5 березня надійшло повідомлення про пожежу в с. Верхнє Гусине Турківського району в дерев’яній господарській будівлі. Вогнем знищено будівлю повністю та сім тонн сіна. Збитки – 10 000 грн. Врятовано сусідню будівлю та майно на суму – 40 000 грн. Ймовірна причина пожежі – занесення джерела вогню ззовні сторонньою особою.
Львівським гірським пошуково-рятувальним загоном МНС України з початку гірськолижного сезону надано допомогу 320 травмованим туристам-лижникам, проведено пошуково-рятувальні роботи чотирьох загублених туристів.
З початку року на території Львівської області виникло 3 надзвичайні ситуації (дві об’єктового рівня, одна регіонального рівня), з них 2 техногенного та 1 природного характеру в результаті яких 5 осіб загинуло та 15 осіб травмовано. Підрозділами ГУ під час ліквідації НС врятовано 10 осіб. З початку року виникло 44 некласифіковані надзвичайні події, внаслідок яких 19 осіб загинуло та 35 осіб травмовано. З початку року виявлено 295 боєприпасів та 228 патронів в 18 місцях (з них знешкоджено 294 боєприпаси та 228 патронів), які віднесено до некласифікованих надзвичайних подій. Вилучено 1 учбову мінометну міну. З початку року на території області виникло 296 пожеж, на яких виявлено 42 загиблі особи, з них двоє дітей, та 17 осіб травмовано, з них одна дитина. На пожежах врятовано 73 особи, з них двоє дітей.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ