Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Підрозділами Головного управління МНС України у Львівській області з 8 години 17 березня до 8 години 18 березня для попередження надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів здійснено 4 виїзди оперативних груп та 54 виїздів підрозділів. Про це «Гал-info» повідомили у прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.
16 березня у с. Перемисловичі Сокальського району під час проведення земляних робіт виявлено предмет, ззовні схожий на 76-мм артилерійський снаряд часів Великої вітчизняної війни. Місце виявлення боєприпасу огороджено, виставлено охорону. Подано заявку від 16.03.08 року начальнику 1-го аварійно-рятувального загону ОРС ЦЗ МНС України (м. Дрогобич) на вилучення та знешкодження боєприпасу.
16 березня у м. Львові на вул. Шевченка, 128 (Янівське кладовище) виявлено предмет, ззовні схожий на 76-мм артилерійський снаряд часів Великої вітчизняної війни. Місце виявлення боєприпасу огороджено, виставлено охорону. Подано термінову заявку від 16 березня року начальнику 1-го аварійно-рятувального загону ОРС ЦЗ МНС України (м. Дрогобич) на вилучення та знешкодження боєприпасу.
17 березня у м. Броди по вул. Богуна, б/н під час проведення земляних робіт виявлено предмет, ззовні схожий на 82-мм артилерійський снаряд часів Великої вітчизняної війни. Місце виявлення боєприпасу огороджено, виставлено охорону. Подано заявку від 17 березня начальнику 1-го аварійно-рятувального загону ОРС ЦЗ МНС України (м. Дрогобич) на вилучення та знешкодження боєприпасу.
Щодо ситуації із пожежами: 17 березня надійшло повідомлення про пожежу в смт. Заболотці Бродівського району в дерев’яній господарській будівлі. Вогнем знищено: покриття на площі 5 м кв, 0,5 т сіна. Збитки – 1000 грн. Врятовано: дві будівлі та майно на суму 50 000 грн. Причина пожежі – дитячі пустощі з вогнем сусіда Михайла О., 2002 року народження.
З початку року на території області виникло 346 пожеж, на яких виявлено 50 загиблих осіб, з них 2 дітей та 21 особа травмована, з них 2 дитини. На пожежах врятовано 89 осіб, з них 2 дітей. Протягом доби зареєстровано 2 пожежі. Орієнтовні збитки становлять 10,5 тис. грн, з них прямі - 11 тис. грн. Підрозділами ГУ МНС України в Львівській області за добу на пожежах врятовано: дві будівлі та матеріальних цінностей на суму 50 тис. грн.
Львівським гірським пошуково-рятувальним загоном МНС України з початку гірськолижного сезону надано допомогу 330 травмованим туристам - лижникам, проведено пошуково-рятувальні роботи 4 загублених туристів.
17 березня о 13 год. 00 хв. надійшло повідомлення про припинення електропостачання в восьми населених пунктах Перемишлянського району, а саме: с.Болотня, с. Подусів, с. Вовків, с. Білка, с. Іванівка, хутори Підтеляче, Яблунів, Загря. Причина припинення подачі електропостачання - вихід з ладу прохідного ізолятора. О 14 год. 30 хв. аварійною бригадою Перемишлянського РЕМ несправність усунено, електропостачання відновлено повністю.
З початку року на території Львівської області виникло 3 надзвичайні ситуації (2 об’єктового рівня, 1 місцевого рівня), з них 2 техногенного та 1 природного характеру в результаті яких 5 осіб загинуло та 15 осіб травмовано. Підрозділами ГУ під час ліквідації НС врятовано 10 осіб. З початку року виникло 72 некласифікованих надзвичайних подій, внаслідок яких 27 осіб загинуло та 40 осіб травмовано. З початку року виявлено 317 боєприпасів та 229 патронів в 37 місцях (з них знешкоджено 314 боєприпасів та 229 патронів), які віднесено до некласифікованих надзвичайних подій. Вилучено одну учбову мінометну міну.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ